همزمان با چهارمین روز از هفته پژوهش:

رونمایی از محصولات جدید فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

همزمان با چهارمین روز از پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی از 5 محصول جدید اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی رونمایی شد.در این مراسم که با حضور معاون پژوهشی و معاون فضای مجازی و جمعی از فناوران دفتر تبلیغات اسلامی برگزار گردید، علاوه بر رونمایی از محصولات فناوری دفتر تبلیغات اسلامی، 5 محصول جدید فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نیز رونمایی گردید.
رئیس اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ضمن رونمایی از درگاه خدمات فناوری اطلاعات، سامانه ذخیره سازی ابری، موتور جستجوی لفظی و معنایی در بین منابع علوم اسلامی، سامانه بازنمای دستاورد های قرآنی و نسل جدید نشر دیجیتال پژوهان، در خصوص ویژگی های این محصولات نیز توضیحاتی را ارائه دادند.
مهندس پهلوانی در پایان نیز از همدلی و حمایت های معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی تشکر نمود.

منبع:

تاریخ خبر: 1398/9/28 پنجشنبه